top of page

 HET TEAM VAN FORZA RUCPHEN

Wij van FORZA RUCPHEN willen echte veranderingen en lokale belangen behartigen. Onze inwoners op 1.

Geen testsamenleving die een tweedeling veroorzaakt in onze lokale samenleving. FORZA RUCPHEN wil geen medische apartheid. Iedereen doet er toe. Vrijheid en individuele keuzes moeten behouden blijven en samen met u zorgen we voor een eigen, traditionele, leefbare en zorgzame gemeenschap. Onze cultuur, normen, waarden en Westerse filosofische grondslag moeten behouden blijven.

5 DORPEN, SAMEN 1 RUCPHEN!

BRIGITTE CLERCX (1962)

Fractievoorzitter, Raadslid

Ik ben getrouwd met Joop en we hebben drie zonen, die al hun eigen pad bewandelen. De natuur in met onze hond, lezen, filosoferen en tuinieren doe ik graag. Sinds 2018 ben ik raadslid in onze mooie gemeente.

Ik wil opkomen voor alle inwoners, onze vrijheid, cultuur, Westerse filosofische tradities. Een veilig en leefbaar Rucphen behouden voor de toekomst.

DSC_0041.JPG

SJAK ROKS (1964)

Commissielid EROM en ABM

Ik ben geboren, opgegroeid en nog steeds woonachtig in het prachtige Sint Willebrord. Momenteel ben ik als IT manager binnen DAF Trucks verantwoordelijk voor alle IT-activiteiten binnen de Europese DAF-vestigingen.  Naast mijn baan en gezinsactiviteiten hou ik me in mijn vrije tijd graag bezig met lezen en muziek en probeer ik fit te blijven door regelmatig te tennissen en te fitnessen.
De toenemende ontevredenheid van de inwoners binnen de gemeente over zaken zoals huisvesting, zorg, veiligheid en het behoud van onze identiteit zijn voor mij redenen om een positieve bijdrage te willen leveren aan het maatschappelijk belang binnen onze mooie gemeente.

DSC_0024.JPG

LINDA NOUWS (1984)

Commissielid MA

Ik ben in Etten-Leur geboren en ben woonachtig geweest in Rucphen, St. Willebrord en vanaf 2015 in Sprundel. Mijn opleiding heb ik gedaan in de paardenhouderij. Later ben ik in de logistiek terechtgekomen waar ik 15 jaar met plezier gewerkt heb. In 2019 ben ik mij gaan omscholen en nu ben ik bezig met het ontwikkelen van mijn droombaan: zorg geven op mijn kinderboerderij in Rucphen in de vorm van dagbesteding voor mensen met een beperking of mensen die beperkt worden. Met daarbij kleinschalige horeca zodat er een mooie ontmoetingsplek ontstaat te midden van natuur.
De reden waarom ik mij inzet is dat ik het heel erg belangrijk vind om lokale voorzieningen te behouden en waar mogelijk te verbeteren om zo een fijne leefbare omgeving te creëren.

DSC_0019.JPG
Team: Team
bottom of page